Göldüzü Köyü Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkeleriyle, Atatürk İlke ve İnkılâplarını, yaşayan ve yaşatan,Milli ve Kültürel mirasını, gelecek nesillere taşıyabilen,Eğitim – Öğretim kadrosu ve donanımlı altyapısıyla, teknolojik gelişmeleri takip eden, Özgüveni ile kendini ifade edebilen, Enerjisini, yetenekleri doğrultusunda kullanan,Coşkusu, kararlılığı ve üretkenliği ile geleceğin güçlü Türkiye’sini oluşturacak bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2018/2019 Eğitim Yılı Başarıları; Okul Sporlarında Yıldız Kızlar Hentbol İl ve Bölge Müsabakalarında Şampiyon Olarak "Türkiye Yarı Finali" Katınılmıştır. LGS sonuçları doğrultusunda 2 (İki) Proje Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi,8 (Sekiz) Anadolu Lisesi,12 İmam Hatip Lisesi, 2 (İki) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere Toplam:24 Öğrenci Ortaöğretim Kurumlarına Yerleştirilmiştir. İOKBS - Bursluluk sınavı sonuçlarında 1 (Bir) Öğrencimiz burs almaya hak kazanmıştır.

Saatler: BAŞLAMA 08:40 BİTİŞ 15:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okul Sporları HENTBOL ve BOCCE müsabakalarında Üstün Başarı
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarına İstikrarlı Katılım
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05427295122

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://golduzuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Göldüzü Köyü Adilcevaz BİTLİS 13500

Öğretmen :12
Öğrenci :143
Derslik :9
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - 450 HANE OLAN GÖLDÜZÜ KÖYÜ İLÇENİN EN BÜYÜK KÖYÜDÜR.

Adres - Göldüzü Köyü Adilcevaz BİTLİS 13500

Ulaşım İLÇE MERKEZİNDEN SERVİSLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 112 KM İLÇE MERKEZİNE 33 KM